24.5.15

Έρευνα για τα ατυχήματα, από την Στ' τάξη!

Έρευνα για τα ατυχήματα από το ΣΤ2΄  -  2014 – 2015


Οι μαθητές του Στ'2 πραγματοποίησαν έρευνα στο σχολείο 
μας, σχετικά με τα «Ατυχήματα» και από τα 
ερωτηματολόγια που έδωσαν, έβγαλαν τα παρακάτω 
συμπεράσματα και έφτιαξαν γραφήματα με πίτες στην 
αίθουσα υπολογιστών:


   Στη Γ΄ τάξη  ,δε γίνονται συχνά ατυχήματα και όταν γίνονται, έχουν μόνο εκδορές. Τα περισσότερα ατυχήματα έγιναν στο σπίτι, φέτος, τα παιδιά έγιναν περισσότερο προσεκτικά , δεν πάρθηκαν κάποια μέτρα. 
(Άγγελος Φιλιππίδης, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Χαμόδρακας)









   Στη Δ'1 τάξη , γίνονται συχνά ατυχήματα και οι μαθητές κάνουν μώλωπες. Τα ατυχήματα έγιναν φέτος στο σχολείο. Οι μαθητές έγιναν προσεκτικοί αλλά δεν πάρθηκαν κάποια μέτρα προστασίας.
(Σώζων Μπόγρης, Δημήτρης Νάκος, Γιάννης Μπουλούμπασης)








   Στη Δ'2  τάξη γίνονται σπάνια ατυχήματα και οι μαθητές κάνουν εκδορές. Αυτά έγιναν στο χώρο του σχολείου τη φετινή χρονιά και οι μαθητές έγιναν περισσότερο προσεκτικοί. 
(Χάρης Σταθόπουλος, Νίκος Τσιάφης, Νίκος Κοντόπουλος)









   Στην Ε'1 τάξη γίνονται συχνά ατυχήματα και οι μαθητές παθαίνουν εκδορές. Τα παερισσότερα έγιναν φέτος στο σχολείο. Όμως οι μαθητές δεν έγιναν προσεκτικοί(Γλυκερία παπαδιώτη, Μαριτίνα Σιδέρη, Άννι Σπανουδάκη)










   Στην Στ'1 τάξη γίνονται σπάνια ατυχήματα και παθαίνουν ανοιχτές πληγές. Τα ατυχήματα δεν έγιναν στο χώρο του σχολείου η στο σπίτι και τα περισσότερα έγιναν φέτος. Πάρθηκαν κάποια προληπτικά μέτρα και έγιναν πιο προσεκτικοί.  
(Ντένια Σπανούδη, Ηλιάνα Τσορτανίδου, Αναστασία Γεωργία Κυζιρίδου)









   Στην Στ'2 τάξη γίνονται συχνά ατυχήματα κυρίως στο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές κάνουν μώλωπες και τα περισσότερα ατυχήματα έγιναν πέρυσι. Δεν πάρθηκαν κάποια προληπτικά μέτρα αλλά οι μαθητές έγιναν περισσότερο προσεκτικοί. 
( Βασίλης Χατζηαφιώνης, Κωνσταντίνο Χάλαρης, Παναγιώτης Χρυσός) 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου